#GoChongi – навлизаме в топ форма преди Олимпийския сезон

Привет на всички!

Намирам се в Пасо Стелвио, Италия. Вече преполувих втория лагер на ски и със сигурност започвам да усещам напредъка!

Съжалявам, че не съм поствал ъпдейт откакто приключи Индигого кампанията през Август. Едвам дочаках да приключат спонсорските задължения и най-накрая да се концентрирам върху влизането в топ форма. През последните няколко месеца тренирах здраво и се потрудих доста да документирам всичко, за да може да видите в каква насока се харчат парите, които инвестирахте в #GoChongi.

*БЕЛЕЖКА* Подаръците, които обещах в замяна на спонсорството ви в Индигого, в момета се изработват. Планирам да изпратя всички неща наведнъж и да пристигнат на посочените от вас адреси през началото на Декември. Имайте малко търпение моля… тамън ще пристигнат баш навреме за коледни подаръци.

Може би ви е интересно да разберете какво се случи от Август досега?

Съвместно с MAXFIT Functional направихме страшен двуседмичен тренировъчен лагер на Белмекен. Влезнах в топ физическа форма, тренирах здраво и се забавлявах много. Вижте едно от видеата, което направих по време на лагера. Може да видите всички видеа в Youtube канала ми.

 

 

След това, през септември бях на първи лагер на сняг за сезона в Саас Фее. Имах късмета да се присъединя към националния ни отбор по алпийски ски и по този начин имаше с кого да тренирам. И най-вече, генерално да не съм сам.

 

 

В момента продължава подготовката на сняг в Италия. Засега всичко върви супер! Ще продължавам да пускам видеа, документиращи прогреса. Може да следите всичко около отборът #GoChongi в Фейсбук и Инстаграм, където постоянно пускам ъпдейти.

Това е всичко засега. Отивам да хапна нещо за вечеря и да въстановя хранителния баланс. Вярвам силно, че здравият труд ще се отплати и ще ме гледате на Олимпиадата през Февруари!

Още веднъж благодарности за подкрепата! Стискайте Палци!

Поздрав,

Чонги