Малко повече за мен

Майка ми е родена в Санкт Петербург. Нейната страна на семейството е имала дълбоки връзки с Еврейската култура и обичаи, които обаче съм наследил слабо. Баща ми е от Смолян, от където и идва и връзката ми със ски спорта. На три години съм се качил за пръв път на ски на Пампорово и от тогава не съм слизал.

В последствие, любовта ми към екстремните изживявания лека полека се превърна в професия и до 24 годишна възраст прекарвах по-голямата част от времето си като състезател в ски алпийските дисциплини. Може би най-изявените ми резултати и спомени са от Олимпийските игри в Сочи през 2014-та, където се класирах на 23-то място в Алпийската комбинация. Също така, имам и 17-то място на световно първенство и 15-то място в кръг от световната купа.

Освен високите нива на адреналин, другата ми страст е музиката. Свиря на китара от 6 годишен и като тийнейджър започнах да пиша свой собствени парчета. През 2014-та сформирах бандата Chongi & the Smokers.Успоредно с всичко останало, през 2015-та завърших бакалавърска степен по Мениджмънт в английския университет Open University.

След две-годишна пауза от професионалния спорт, през 2016-та се завърнах отново, но този път във фристайл дисциплината ски крос. Развивам новата ера в спортната ми дейност под надслова #GoChongi. Финансирам инициативата най-вече чрез директно спонсорство, като получавам и частична подкрепа от БФ Ски.
Може да следите развитието на различните дейности, с които се занимавам в тази страница, както и във Фейсбук и Инстаграм.

Пожелавам ви повече цвят и емоция в ежедневието! Дръжте фронта и се занимавайте с това, кеото ви прави щастливи!


Следи приключението

[instagram-feed]